Deci am avut un vis.Sincera sa fiu nu mai stiu cum inceprea. Am sa spun de unde imi amintesc. Acum sincer imi amintesc adrenalina :))[pe care de altfel inca o mai simt]. Deci sunt in visul asta 5 persoane implicate dar nu vreau sa dau numele tuturor.

1-fata, prietena buna

2-fata, prietena

3-fata,colega

4-baiat

5-fata pe care nu am mai vazut-o de mult

Asadar 1 si 2 se hotarasc sa mearga la un concurs de Miss pentru copii mici. Concursul se tinea intr-o sala gen V.I.P Galati ,numai ca intrarea se facea pe sus. de unde imi amintesc, firul naratiunii este urmatorul. Eu ii cer masina mamei mele, desi nu stiu sa conduc. Am mai avut vise de genul acesta cand conduceam, jalnic ce-i drept, dar nu ieseam de pe drum. Ma indrept, fara sa imi amintesc de ce, catre casa lui 3. 3,spre mirarea mea, statea la casa. In fata casei ei erau parcate 4 masini[cu tot cu cea cu care venisem eu] dintre care una avea o remorca mare si neagra. Intru in casa. Spre mirarea mea il casesc pe 4 stand pe mess, desi 3 nu are nici o legatura cu 4. 3 era doar in chiloti si se uita la filme.

Ma indrept catre ei. Stam,vorbim. Fara sa imi amintesc „de ce?” il plesnesc pe 4. El scrie cv la mess. Face PrintScreen si imi da sa citesc. Scria:

„pa-pa

eu am teaba

nu mai pot sa mai stau.

‘ai ca te-am lasat”

Ii arat biletul lui 3.Ea „neinteresant” . 4 pleaca.

3 se duce subit la baie. Eu deschis usa si constat ca remorca cea neagra nu era acolo. intru in panica. 3:”neinteresant”. ma mai duc la poarta si masina mea disparuse. Am inceput sa plang. 3:”neinteresant”. Ma duc iar. Cineva cu un zambet fosforescent si ras stupid imi arunca cheile pe usa. Cheile mele de la casa mea. deschid usa iar…Mai arunca unu nijte chei .Nuj de unde erau ,dar in vis le stiam.Dupa ce le arunca vine, le rdica, mi le da in mana.Nu i-am vz nici lui fatza ,dar avea asta ras malefic si ochii albi..ma rog..cu iris de pisica si…cand ma duc 3 era 5. Dar eu o strigam 3 in cont.Si vine aia si incep sa fug afara ,unde erau 1 si 1.Intru,sar peste 2 canapele de alea ,ma apuca de picior.
Ma descotorosesc sar langa 1, in primu rand.
Ii zic tot, dar ma ia in gluma.
Vine si 3 si le ia de gat pe 1 si 2.
Ele ink nu cred si zic ca glumesc.
Si m-am trezit cand zicea aia „nu..deci acu pe bune …io vreau sa o omor”.

Sunt…extenuata dupa somn.:|

Anunțuri