Dupa cum cred ca ati simtit si voi, temperaturile incep sa scada, incepeti sa vedeti pe strada mult mai multa lume cunoscuta si va intrebati unde au fost pana acum, librariile sunt mai aglomerate, mallurile la fel, toata lumea umbla dupa haine :PENTRU CA E 1 SEPREMBRIE LUMEEEEEEEEEEEEEEEE.OFICIAL E TOAMNA.(ma rog, 2:D, da nu da bine la estetic)

Lumea deja schimba garderoba, si ghiciti ce: incepe scoala!:)) Abea astept sa inceapa scoala. Mi-e dor de colegi, de profa de romana, de profu de mate, sa se

ofti

ce lumea ca nu prea vin vinerea la scoala, sa plecam de la logica fara absente(MEREU). Da, frumoasa scoala se face la CNVA:)).

M-o apucat melancolia. Sincer? abea astept sa inceapa turneele, mai ales ca e ultimu’ an in care facem turnee. De la anu numai etape. Ma rog, si 2 turnee de sala.  Abea astept turneul de la Constanta sa vad pe cineva.:D A, si pe cel de la Ploiesti.

De vreo 3 zile sunt cam aeriana. Nu stiu de ce. Nu-mi sta capu la nimic si nu pot sa ma concentrez. Care faceti ma voodoo?:)) In rest, nimic nteresant in

afara de „Serbarile Timisoreana”, la care mi-am dat seama ca sunt foarte buna tamplarita fata de cei ce au batut cuie acolo. Muzica de calitate si pentru toata lumea. Mi-a placut sa vad in sfarsit cum stateau pitipoancele la Cargo stand in spate(pe tocuri sau pe ganduri) neparticipand si uitandu-se suspect la fiecare. Nu pot descrie, dar scena e de vazut.

***

Like this song:

Anunțuri