Stiati ca?

  • Creierul bărbaţilor este organizat fie pentru a vorbi, fie pentru a asculta. Nu le pot face pe amândouă în acelaşi timp. Asta înseamnă că dacă un bărbat vorbeşte, el a surzit, nu mai poate auzi nimic. Când vorbeşte, o femeie poate auzi în acelaşi timp. Deci, atunci când o femeie vorbeşte cu un bărbat, trebuie să-l lase să termine ce are de spus, altfel el nu poate auzi nimic.
  • Femeile sunt foarte pricepute în a descoperi oameni care încearcă să le înşele. Bărbaţii nu ar trebui să încerce să-şi controleze gesturile în faţa femeilor, pentru că vor fi prinşi. Dar o femeie poate să-şi mascheze gesturile în faţa unui bărbat şi el nu va şti.
  • Femeile rostesc 8.000 – 9.000 de cuvinte pe zi, iar un bărbat obişnuit între 2.000 şi 4.000 de cuvinte pe zi. Deci femeile vorbesc de două-trei ori mai mult decât bărbaţii. Diferenţa se vede la cupluri seara, când se aşează la masă, pentru că, în mod normal, el şi-a terminat cele 4.000 de cuvinte, nu mai are nimc de zis la sfârşitul zilei, dar s-ar putea ca ea să mai aibă de spus vreo 4.000-5.000 de cuvinte.
  • Obezitatea afecteaza fertilitatea, deopotriva la femei si la barbati

sursa

Stiu ca suna cam feminist, dar asa este. Ce putem noi, fetele, sa facem daca cercetatorii au descoperit acest lucru. Si voi sunteti misogini unii deci nu este cazul sa va plangeti.

Anunțuri