Viata e asa frumoasa miercurea, in timpu scolii cand tu stai acasa si toti la scoala. Cand veti veni inapoi si (poate) veti citi asta, ma voi simti mult mai bine. Multumesc.

Tin sa va anunt ca voi pleca din galati vreo 4 zile si nu voi mai scrie (nu ca ar fi citit cineva). Daca ma intorc cu miani o sa va povestesc cum a fost si daca am mancat bataie pentru ca pe nimeni nu intereseaza daca cineva castiga. normal ca iti place sa auzi ca cineva pierde si tu esti mai tare(chiar daca nu participi). Sta in firea ta de manelist (nu „cocalar” pentru ca am vazut ca termenul il enerveaza pe unblogger).

😀

Si vorba aia, prima condite pe a castiga e sa participi. Deci fruntea sus si joc de glezne ca sa ajungi sa stai pe coada, pe coada cozii, pe coada cozii cozii SI PUBLICUL E IN DELIIIIIIR. Stop.

In alta ordine de idei, parca as vrea la scoala. Ma plictisesc. In vacanta erau toti acasa.:-< Dar am facut progresul de a ma terzi la 8 fara 5(a.m.). Si ma simt bine:X.

„Si maine plec, te parasesc, te-as lua cu mine da’ n-am loc in ghiozdaaaaan…Ooo…”

Apropo, nu ca as avea telefon(inca) dar am sa-mi bag cartela in al Alexandrei pt ca, vorba aia, e draguta si are 2 si daca nu ma lasa ma supar pe ea si ii dau pasele in glezne, deci puteti suna/trimite mesaje/prinde buchetul miresei pana la orele 10:00…10:30 seara pentru ca dupa orele acestea telefoanele terbuiesc predate . Profa zice ca vorbim la telefon cu baietii si de aia nu ne odihnim(ceea ce este si adevarat).Si fara telefoane, si fara buletine, cu bani aleatoriu…ce mai:carne vie:)) . si asa „ne da” mai departe cand terminam a 12-a=))

in rest…nimic. Mai vedem poate poate scriu miane daca am timp. pa-pa si pe curand

(SI NU MIA DATI COMMENTURI CU BAFTA ca mi-ati urat deja de 13000 de ori. Merci.):*

Anunțuri