Sunt unele lucruri in viata in fata carora trebuie sa te resemnezi. Chiar daca ia mai mult timp, trebuie macar sa incerci, obligat (sau nu) de situatie.  A trebuit sa fie asa deoarece e mai bine.

Amintirile nu tin loc de remediu pentru ca trebuie sa vezi viata prin parbriz nu prin oglinda retrovizoare. Trebuie sa te gandesti si la ce e mai bine pentru cel de langa tine chiar daca apoi te va ura. Dar mai intai trebuie sa nu minti pentru ca nu are rost.

„Cine nu înţelege psihologia feminină a maselor, a mulţimii, niciodată nu va obţine efectul necesar. Întrebaţi-vă: ce vrea femeia de la bărbat? Claritate, hotărâre, forţă, acţiune. Dacă vorbeşti cu ea cum trebuie, se va sacrifica cu mândrie. ” Adolf Hitler

Va spun ca Hitler avea dreptate. Cele mai importante sunt claritatea, hotararea, forta si actiunea. Un baiat trebuie sa-si ia inima in dinti si sa spuna clar ceea ce simte. Altfel fata poate intelege ca nu e de ajuns pentru el, ca poate nu o vrea, ca poate nu e sigur ca asta vrea, ca poate daca timpul trece . Treaba cu frica/timiditatea nu mai e asa de amuzanta de la un moment dat.

Si daca timpul trece, si tece mult, el terbuie sa o ia de la capat daca chiar o vrea inapoi. Trebuie sa inteleaga ca daca ea zice „nu” nu este un „nu” definitiv. Este un „nu” din frica, obisnuinta, rezervare.

Poate ar fi fost mai bine ca el sa inceapa iar ca el sa vorbeasca  mult cu ea, sa afle care ii mai e viata si sa incerce sa o recucereasca mai intai ca prieten si apoi mai mult. Daca barbatul tot pretinde ca e mintea limpede in societate, ar trebui adesea sa isi dovedeasca acest statut.

Cineva spunea ca mintea unui barbat poate fi asemanata unui dulap cu sertare si nu poti umbla decat cu un sertar o data. Asta dragii mei inseamna atributele mentionate mai sus. Pe alta parte, mintea unei femei este asemenea unei debarale cu toate rafturile la indemana. Asta ineamna ca majoritatea femeilor nu stiu exact ce vor si se acseaza pe partea instinctiva, gandind din experienta cu frica de a nu se repeta ceea ce a fost mai rau. Pentru ca lor le e frica sa sufere. Poate si baietii se tem de acest lucru dar ei trebuie sa imbrace situatia in alta forma si anume hotarare. Daca ea zice „nu”, nu renunta de tot. Fi cel mai bun prieten al ei, arata-i ca poate avea incredere in tine si ca se poate confesa. Cea mai buna relatie este aia in care intre cei doi exista nu numai incredere superficiala ci si dorinta de a spune celuilalt problemele tale si placerea de a-i asculta problemele lui.

Si cand a spus „mai bine mai tarziu decat niciodata” nu a gandit bine pentru ca prea tarziu reprezinta deja un nou inceput care nu incepe de unde ai plecat.

Anunțuri