Am scapat de la liceu la 3 si mama m-a rugat sa trec sa vorbesc cu dentustul ca avea ea nuj ce treaba(nu va intereseaza pe voi in mod special)

pcp= policlinica cu plata de pe primaverii

lva= liceul „Vasile Alecsandri”(care de fapt e colegiu national dar sunt modesta dar am scris asa pentru ca asa scrie si pe „miorita-piata”

mm= locul unde munceste mama

Din cauza amplasarii va dati seama ca era de datoria mea sa ma duc deoarece eram la 2 strazi mai aproape.

Cand am intrat in policlinica, vad un nene care lucra la gemurile lor. Se taiase la picior (foarte grav) si vorbea cu doamna care statea jos cerandu-i sa cheme salvarea. Zicand ca totul va fi in regula, urc la entist. Stau vreo 5-10 minute, rezolv problema. Cand cobor, ce mi-e dat sa vad. Nenea nu plecase si se certa cu aia sa cheme salvarea. Aia nu chema pentru ca nu credea ca e nevoie. Era O BALTA DE SANGE(deja inchegat) pe jos in juru lui, 2 doamne incercau sa opreasca sangerarea si tanti Marghioala statea in cutiuta ei de tinichea si nu o interesa. Doua babe se certau ca” vai sistemul din Romania” si alte tampenii de genu. Ce sistem?:| Ce vina are sistemu ca muierea aia nu vroia sa cheme ambulanta, ce vina are sistemu’ ca oamenii is prosti si nu isi dadeau seama ca erau deja INTR-O POLICLINICA si puteau sa il duca la un medic(cred ca orice medic ar trebui sa fie calificat sa dea primul ajutor pentru ca in mintea mea ceea ce nu trebuie sa fie neaparat corect, mai intai faci medicina generala si apoi te specializezi).

Frate, asa oameni-> asa tara. Nu va mai plangeti ca sistemu e de vina. Toti vor sa schimbe lumea dar nu sunt in stare sa se schimbe pe sine. Daca inca mai e nenea ala acolo, s-ar putea sa vedem cazul la PRO TV Galati-Braila sau poate chiar si pe National. Sincer, nu era frumos peisajul.

_________________________________________________________________________________________________________

Maine o sa fie o zi…teribila.

De la 8->scoala. Apoi avem ultima ora test la chimie. Apoi am meci cu scoala cu Liceul Teoretic Dunarea. Apoi la vreo 2 ore am antrenament. Ce frumoasa e viata de elev, nu? si unii se mai plang de 8 ore de ranjit in fata unui  calculator 8-|.

_________________________________________________________________________________________________________

Mai vorbim. See ya…

AAAA…da. Si cei care sunt din Galati(LVA, LPS sau altii care pot) sa via maine la 1 la baza CSS-ului, langa stadionul Dunarea(adica pe la Mc). Sunt sigura ca nu vine nimeni dar macar m-am obosit sa anunt.

––––––––––––––––––––––––––––––

Si ms Necunoscut ca mi-a explicat ce e ala offside:))

Reclame