Daca dai un search pe net pentru costume de Halloween o sa dai peste tot felul de costume care mai de care mai sexy, depre care producatorii spun ca te vor transforma in atractia principala a petrecerii.

Acum, depinde si de ce fel de atractie e vorba, si de definitia ta de sexy. Potrivit “expertilor” (?) tocurile inalte, fustele scurte si topurile cat mai sumare sunt “obligatorii” pentru o noapte incendiara de Halloween.

Cine nu are, sa-si cumpere.


Partea amuzanta este ca, de cand halloweenul a devenit un trend si pe la noi, aud din ce in ce mai multi comici sustinand ca “Halloweenul este doar o scuza a femeilor pentru a se imbraca precum vampele”. Putin cam rautaciosi, nu? Dar oare gresesc?

Ei bine, toate vrem sa aratam bine, sa fim remarcate, vrem sa simtim toti ochii atintiti asupra noastra.

Dar este destul de clar ca a aparea imbracata precum una dintre fetele din Moulin Rouge nu este tocmai cheia catre inima unui barbat. S-ar putea in schimb sa fie cheia catre dormitorul lui.

O prietena a aparut anul trecut la o petrecere de halloween in tocuri foarte inalte si o fusta de te intrebai de ce si-a mai luat-o pe ea. Nu-mi mai amintesc ce ar fi trebuit sa fie (un pirat sexy, o politista de la moravuri… dar cui ii pasa?) insa ceea ce imi amintesc este efectul pe care l-a avut asupra oamenilor din jur.

Ca sa va faceti o idee – noaptea a inceput prost din prima clipa: in drum spre club s-a oprit la o benzinarie unde un angajat i-a cerut servicii sexuale. Si asta a fost doar inceputul. Pentru tot restul noptii a primit un alt tip de atentia din parte aoamenilor, decat si-ar fi dorit.

Acum, ce sa spun, depinde fiecare ce isi doreste. Evident sunt domnisoare care adopta moda “libera si disponibila” in fiecare vineri seara… probabil Halloweenul ar fi pentru ele prilejul perfect de a se imbraca in calugarite.

Daca vrei doar sa te distrezi cu prietenii chiar nu conteaza ce stil adopti, atat timp cat ai si niste baieti in grup pentru a te proteja in caz de… Insa daca vrei sa sucesti capul barbatilor si eventual sa mai si ramai cu ceva, nu ar strica un stil de vampa ceva mai conservatoare… pana la urma si vampiroaicele, oricat sange ar suge ele, tot au o pelerina care sa le acopere…

Dar daca tot ce-ti doresti e o aventura de-o noapte atunci, te rog, nu ma lasa sa te opresc. Politista sexy e reteta perfecta – cu siguranta vei avea de unde alege. Decizia iti apartine, evident.

Anunțuri