sany2737

Ce sa facem si noi. Ca romanul, petrecem 3 zile si 3 nopti. Numai ca am hotarat sa incepem cu 3 zile inaintea evenimentului principal.

Impreuna cu colegii de la CSS Galati am hotarat sa facem un fel de minirevelion pentru ca pentru marele eveniment toti aveau planuri deja facute. Trebuia sa ajunga toata lumea la 8. Logic, toti au ajuns la 9. a inceput montarea calculatorului. Inevitabil(si conform legilor lui Murphy) socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Mai intai au fost probleme cu calculatorul. Apoi, mai pe seara(sau dimineata, cum vrei sa ii zici) a tebuit sa vina fratele profului sa monteze alte boxe ca alea nu mai rezistau ‘volumului’ solicitat.

Lumini, camera, motor. S-a dat drumu la revelioane.

Mna pai n-am sa va povestesc acum cum a fost pentru ca s-au petrecut unele lucruri nepovestibile si unele neinteresante(si unele pe care nu le stiu). Si de acum se face altcineva dj numai sa nu o tina lumea in 3 sarbe de 10 minute la rand(unii au fost destul de suparati pe tema asta, not me). Pe bune ca e enervant. Ma bucur ca spre dimineata a luat profu controlu si a pus niste muzica. De fapt, a mai intervenit pe tot parcursul serii noptii bagand cate  o pauza de la sarbe si house. Ei dracie. Tre sa invat cum sa dansez pe Stefan Banica Junior si…cui ii place sa danseze pe disco? (mie nu)

Nu stiu daca lor li se pare, dar eu cred ca anu asta s-a amestecat lumea mai repede. Acum 2 ani parca am stat juma de seara in custi separate(una cu fete si una cu baieti). A fost dragut dar lumea nu prea avea chef de distractie. Adica fetele ca au fost cativa baieti care erau in stare sa danseze si cand mancau.

Ma rog, ce-a fost a fost.  Cu bune si cu mai putin bune a trecut si s-a notat in revista.Si nu va arat mai multe poze pt ca sunt zgarcita.

sany2729

sany2714


VINE MARELE EVENIMENT

Pe care o sa il serbez cu Alina(nus’ de unde sa ii pun link) si domnisoarele de la WCS (Cristina si Ioana) si rude ale Ioanei(am impresia). Mie imi pare rau ca nu il pot lua si pe ala mic. Nu prea e de povestti nimic. Poze dupa.


De anul nou mi urez ce va urati si voi voua insiva pt ca fiecare vrea cel mai bun pentru el. punct.

Reclame