http://www.youtube.com/watch?v=j-KZyn3ep9U

Sufletul rătăci un răstimp, parcă şi-ar fi încercat zborul spre o lume nouă. Conştiinţa pură se reînchega pe cât rămâneau mai departe urmele vieţii materiale. Încet-încet, sufletul îşi redobândi limpezimea. Mişcarea se intensifică mereu, prin planuri tot mai luminoase. Spaţiul însuşi se rotunjea în nemărginire până unde timpul se confundă cu imobilitatea.

Imi place la nebunie melodia asta. Am ascultat-o ieri prima oara la recomandarea lui Alex(nu Alex al Cristinei). Tin sa ii spun „merci mult”.O ascult intr-una. Nici nu imi dau seama cand se termina si incepe din nou. Nu ma satur:)Am fost la Constanta weekendu’ asta. Da. Am mers la mare cu sania. Am jucat cu Tulcea(41-26 pentru noi) si cu Cernavoda(32-28, tot pentru noi). CSS Galati ruleaza. Daca nu ar fi fost impuse limitele de varsta, am fi avut sanse sa luptam si sa mergem la semifinal. Dar poate-poate mai citesc si domnii de la FRH bloguri si poate-poate se vor gandi sa scoata regula asta stupida.

Dar ce au facu colegele mele in „Care Fura” din Constanta?

Pai sa va povestesc. Am oprit in drum spre Galati la Carrefour. Ies, iau o floare, ma intorc. Toate fetele erau dupa mancare. Am zis sa ma duc dupa ele. Soferul a avut stralucita idee sa mute masina mai aproape de iesire. Multe au stat, s-au speriat sau s-au intalnit cu noi pe drum. Aura si Cornelia, nu. Au vazut ele un maxi-taxi plecand. au zis ca eram noi. Au iesit in sosea, faceau cu mana(de frica sa nu le mancam gemul cred). Si fetele nu aveau nici telefoanele la ele. Au oprit lumea pe strada, au sunat acasa la Aura. Tatal ei a sunat-o pe doamna profesoara”vedeti ca v-ati uitat fetele in Carrefour”. dar faza dura e cum a cerut aura telefon sa sune”Buna ziua, suntem handbaliste de la Galati. Am avut turneu, am castigat si fetele au plecat acasa fara noi. Ne lasati sa sunam dupa ele?”

Imaginati-va situatie la casa de marcat:”Doamna profesoara de la Galati este rugata sa vina la casa X sa isi recupereze handbalistele.”

Oricum, am mancat cat am putut.:))


Azi am reusit sa imi repar media la biologie si am prezentat proiectele la fizica. S-a si filmat. Cand intra colegu meu o sa am poze si filmulete de pus:X

Imi iese media 9,72. M-am lasat pe 1,2,3,4,5,6…multe urechi fata de anul trecut. In semestrul 2 gata cu glumitele. Ne punem pe munca. Mai multa munca -> mai multe de povestit:X.

Anunțuri