El era cel mai sufletist jucator al nationalei si chiar daca activa in Ungaria era singurul jucator care stia tot imnul strofa cu strofa. L-am vazut jucand si era un bloc in apararea centrala iar  in atac era ceva de temut pentru adversari. Din cauza staturii sale impresionante(da, era mare tare) a fost confundat de catre niste rromi cu un barbat cu care aveau ei socoteli de incheiat. Marian Cozma a fost ghinionist deoarece inca 2 colegi de echipa de-ai lui au fost injunghiati si numai el a murit(acum sa nu ziceti ca le doresc raul celorlalti doi).Nu prea avea ce cauta la ora 3 dimineata in acea discoteca/club.  Totusi, dupa cum am auzit si la TV, se intelege nevoia tinerilor sportivi de relaxare in urma muncii depuse. Viata unui sportiv de performanta se concretizeaza prin anternament, alimentatie si anturaj/modul de petrecere al timpului liber. Daca unu dintre aceste 3 elemente „pica”, performanta nu se mai face la  nivel inalt. Lui Marian Cozma cred ca i-a „picat” cheful de distractie acum. Sport.ro

Handbalul romanesc este in doliu dupa moartea pivotului de la nationala Marian Cozma.

Marian Cozma a fost injunghiat in inima intr-un  restaurant din Ungaria unde sarbatoarea cu un grup de prieteni.

Handbalistul a  intrat in altercatie cu un grup de de rromi si a fost injunghiat in piept. Colegii lui Ivan Pesici si Zarko Sesum sunt internati la spital in stare grava.

Asa este, am fost si eu informat, nu pot sa cred!”, a spus pentru ProSport, cel mai bun prieten al sau, Rares Jurca.

(ne anunta Sport.ro)

Marian Cozma a murit injunghiat!

Si imi pare sincer rau pentru el. Bai,  nu-s rasista da pana aici v-a fost!Du-va in natia voastra de tigani. Nu va mai ajunge Romania? Stati drecu’ incuiati in pivnite daca nu stiti sa va purtati. Ca asa daca un roman are ceva cu tiganii, romanii sunt rasisti. Ei un tigan il omoara pe handbalist-> tiganii is prosti. Si tigani bozgori? Bleah. Si mai si!

R.I.P Marian Cozma. Mare handbalist!

Valentin Ghionea, colegul lui Marian Cozma de la nationala Romaniei, aflat si el in Ungaria, a povestit socat de decesul prietenului sau cum a fost atacat Marian.

A fost o incaierare intr-o carciuma. A fost injunghiat in inima. Nu a avut nicio sansa sa scape. Din cate am inteles, a intrat acolo cu cativa colegi si cu prietena lui. Acei tigani s-au uitat urat la ei de cand au venit. Cand a mers la toaleta a inceput bataia. Au vrut sa il scoata afara, dar nu reusit, iar pe niste scari inguste, unul dintre ei l-a injunghiat. Salvarea a venit repede, a incercat sa-l resusciteze. Au fost vreo 7 handbalisti, dar unii dintre ei au plecat acasa inainte sa se intample. Nu au fost decat 4-5 atacatori. A fost o camera de luat vederi in fata clubului. In cel mult doua zile cred ca o sa fie gasiti. Imi pare enorm de rau pentru ce s-a intamplat. Nu-l pot suna pe tatal lui. Este intr-un soc foarte mare. Vom vorbi zilele urmatoare”  a povestit Vali Ghionea la Antena3.

Colegul de la nationala, George Buricea  si-a amintit cum in urma cu trei ani, pe vremea cand juca la Dinamo, Marian Cozma a fost batut si injunghiat de un grup de opt persoane.

Imartie 2005, Cozma, care evolua la Dinamo Baumit Bucuresti, a fost batut si injunghiat de un grup de opt persoane. Cozma a avut o plaga pe spate, in apropierea coloanei vertebrale, de 8 cm lungime si 3 cm adincime. Handbalistul a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, iar medicii i-au spus ca a avut noroc ca nu a ramas paralizat.

Sunt socat, nu imi vine sa cred asa ceva. A fost la botezul copilului unui coleg. De la botez au plecat la discoteca. Am inteles ca a murit in bratele lui Ilyes. La cum il cunosc eu cred ca s-a bagat sa aplaneze un conflict. In 2006 tot un tigan l-a injughiat, a venit pe la spate si i-a infipt cutitul in spate. Stiam ca trebuie sa se duca prietena lui la el. Nici nu am curajul sa-l sun pe Jurca, era prietenul lui cel mai bun. Erau ca fratii„, a spus Buricea la gsp tv.

Anunțuri