LA MULTI ANI TAVI SI DANUUUUTZ>:d<! (Si acum revenim la poveste)

CE FACE EA?

EA si-a luat o garsoniera pentru ca apartamentul in care stateau cei doi era al lui. El era prea mitocan sa il vanda macar ei si a lasat-o sa plece cu o geanta , doua ganduri si o pereche de chiloti catre noua ei camaruta. Incapatoare camaruta de altfel pentru ca a reusit sa isi aseze in ea un mic palat. Avea tot ce ii trebuia + libertatea. Ea a inceput sa se intalneasca cu diversi, si..divesre(nu ne-a martusirit orientarile ei dar presupunem ca mergea la o cafea cu „diversele”) si iar diversi. Vrajeala. Nu avea nici o tragere de inima. La nervi ii stersese si numarul lui din telefon si tot ce avea legatura cu el aruncase pe geam. Si nu, nu vroia sa il sune!

O iubire adevărată înseamnă să nu poţi gândi contrariul ei.

EA este acel tip de femeie care daca e plictisita sau deprimata face o baie, isi pune pe ea cel mai pufos prosop in cap si cel mai calduros halat. Pune pe ea o pereche de chiloti, un sutien si cele doua mentionate mai sus si ia o carte in mana si in cealalta, telecomanda. Se aseaza cracanata pe fotoliu cu picioarele pe un tamburel , in fata televizorului. Mai citeste, mai vede o reclama, mai una-alta. Se amageste pe ea insasi ca nu se gandeste la el. (Sincer, chiar nu se gandea. Ei ii iesea foarte bine treaba asta si sa nu spuneti ca nu va regasiti[unii, cred, presupun, poate] oarecum in ceea ce am spus mai sus. macar 1%) Si cum face orice „ea” din acest tipar vorbeste cu TOTI prietenii lui numai cu el nu, da raite pe la sectia de politie pentru orice alta problema in afara de el (Pentru ca si el era o problema pentru ea). Si realmente foarte bine facea. Din punctu meu de vedere asta e cel mai bun mod de a scapa de o iubire esuata.

Ceea ce deosebeşte pe om de animal e un sentiment al răspunderii faţă de sine însuşi, o constrângere în faţa adevărului, a frumosului, o luptă interioară.

Intr-un final, ea abandoneaza lupta si nu isi mai calca pe onoare. Nu se mai duce la el asteptand ca el sa o observe. Renunta. Se detaseaza. Ia ore suplimentare la farmacie si incepe sa faca..bani.

Dar va fi trecut si perioada asta. O sa se vada la casa ei, si o sa iti dea seama ca nu are ce face mititica de ea cu atatia bani. Si cauta sa isi schimbe tabieturile. Incearca sa renunte la fumatul in fata geamului cand afara ploua ascultand la maxim Margareta Paslaru. Incearca sa renunte la Finetti in exces. Incearca sa renunte ca seara, inainte sa se culce, sa se uite la toate pozele si casetele video cu ea de cand era mica. Vroia chiar sa nu mi faca kraoke cu tubul de fixativ in timp ce televizorul era dat pe MTv sau la un film(un musical cunoscut, ceva). Dar asta nu a reusit sa faca.

Si asa,cum spune cantecul,”te-ndeamna sa-ti cauti iubirea pe net„. Si asta a inceput sa faca, avand in vedere ca se saturase sa stea ca o molie in fata televizorului la desene animate si alte chestii de astea pe care voi, dragii mei, le stiti deja. Si le stiti pentru ca si voi le faceti acasa. Daca nu pe toate, macar cateva.Si daca nu cateva, macar unul. Si nu e bine sa negi. Poti sa ma minti pe mine, dar nu are sens sa te minti pe tine asa cum faceau si EL si EA.

Anunțuri