CE FACE EL?

El este un marlan. Il doare undeva ca s-a despartit de ea. „Oh armata l-a facut barbat, cum sa planga el dupa o muiere. El nu iubeste muierile. Muierile is pentru cratita si pentru facut copii”(si sa nu spuneti ca sunt feminista pentru ca stiu asta deja)

Orice aş face, eu nu pot descrie decât propriile mele senzaţii, propriile mele imagini. Eu nu pot vorbi onest decât la persoana întâi.

Mare om, prost caracter. Ce ai fost si ce-ai ajuns! Dintr-un baiat frumos si inalt ai ajuns un burtos cu bani in portofel si cu 100 de femei cu spatele la usa ta. Te uraste toata lumea, ce nu intlegi? El n-a stiut ce sa faca cu viata lui dupa ce nu mai era ea langa sa spele si sa calce si sa stea la cratita si sa se duca si la serviciu si sa ii dea si berea cand se uita la meci. Mai venea pe la el cate o cucoana uneori. Dar doar asa…de dragul vremurilor bune cand il ducea si pe el. Ca dragostea nu e oarba. E doar proasta. Si e adevarat ca mereu vrem ce nu putem avea dau mai rau e cand nu te vrea nimeni. Statea ca orice barbat-epava(asta o sa fie o noua specie de barbati) in fata tv-ului si butona de pe pro tv pe sport.ro si inapoi ca orice tanar distins ce se respecta. Eventual le avea si puse unele langa altele. Nu a apreciat ca ea muncea si era si frumoasa si devreme acasa si..

Facem răul pentru că nu îl cunoaştem, nu îl simţim.

Au mai tecut doi ani in care el o vedea pe ea ca venea la sectia de politie dar nu ii zicea nimic pentru ca…era om si oamenii nu se injosesc.

Acum facand o paralela. Ati observat ca tot mai multi folosesc sintagma de om-femeie nu de barbat-femeie ca si cum femeia nu ar fi om si etc? Si asa si este. De ce ai pune o fiinta asa de gingasa si de sensibila langa un…ăla. Sincer. mi se pare o tampenie.

Si statea el asa in..barbatia lui singur in fata tv-ului langa semineu. Un decor asa, pe tente de maro. Atmosfera calda. El privit in prim-plan, apoi plan american apoi ne departam cu camera si surprindem ca el facea o lista cu toate iubitele pe care le-a avut. Si incepe sa scrie pe foaie: Săndica, Frăsânica,Costica,Anişoara si EA. Si n-a mai avut ce sa scrie. Si s-a intrebat de ce dupa doi ani a ramas doar ea pe lista aia si de ce nu mai vroia sa scrie pe nimeni pentru ca era constient…mai poposisera cate o domnisoara, o cucoana, o bunicuta (o capra, o oaie,o ceva) pe la el prin apartament. Si totusi nu il lasa inima sa continue lista.

Iubeşti mai întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită.

Si si-a dat seama in sfarsit ca practic ea nu mai era acolo si ca el a ajuns ce a ajuns pentru ca era ea in spatele lui. Si si-a dat seama ca o prefera asa cum era ea, cu gena ei anti-tehnologica, anti-economie, anti-orice-ii-face-pe-baieti-sa-se-simta-baieti si ca de fapt de asta avea nevoie de EA. Doar sa fie acolo, in spatele lui, chiar daca el o iubea sau nu. Pentru ca in mintea unui barbat casnicia e respect si pasiunea e …altceva.

O inimă e prea puţin lucru între două blocuri de răutate.

P.s.:LA MULTI ANI ALEXANDRAAA>:d<

Anunțuri