Ea, primeste scrisoarea. (Marian, nu fi dezamagit:)) )O citeste. Ramane profund impresioanata de cat de ipocrit a putut fi el. Ii scrie inapoi.

Ceva gen draga,

Ipocrizia este un viciu privilegiat, care astupă, cu mâna ei, gura tuturor şi se bucură în pace de o impunitate suverană.

Acum sincer iti spun. Voi pastra scrisoarea ca pe o tema la romana. Un amalgam de citate de care sincer nu imi pasa. m-ai ignorat atata timp si acum mai vrei o sansa? NU! Nici nu ma gandesc. Ai tinut atat de mult ca ceilalti sa te iubeasca pana acum cum te iubeau si pana cand m-ai cunoscut pe mine desi erai constient ca adevarata dragoste se schimba cu trecerea timpului, creste si descopera noi moduri de a se exprima.Dar draga, la sfarsitul oricarei povesti ne asteapta tristetea.Ori tristetea personajelor, ori tristetea cititorilor.

„Langa tine” este locul în care întrebarea „ce e de făcut?” nu se mai pune. Nu mai pot sta si de aceea trebuie sa plec. Menirea este realizarea unei teleologii superioare prin intermediul unei vieţi. Menirea mea nu este sa fiu langa tine. Ma simt umilita cand tu decizi pentru mine intr-o privinta in care se cuvenea si puteam decide singura. Nu esti tu in stare sa spui daca sa ramanem sau nu impreuna. Mai am si eu un cuvant de zis.Puterea este raportul de comandă-supunere care se instituie în sfera educării libertăţii.

Dragostea este efortul pe care îl face un bărbat pentru a se mulţumi cu o singură femeie.

Apreciez efortul tau si stiu ca ti-ai incalcat onoarea in acele versuri. Dar nu e de tine politistule. Nu fa eforturi. Nu tine cu dintii de ce a fost si nu ezita sa ma stergi cu radiera din cartea ta de desenat.(Sau din lista cu foste prietene. Param-pam-pam. Car de precoca era ea. Chiar daca nu stia de acea lista, in spatele frazelor cu dublu inteles un cititor asa, ca tine, isi da seama de legaturi. Si daca nu iti dai seama, citeste si celelalte episoade. Sau fragmente. Sau cum vrei tu sa le zici)

Nu am ce sa iti spun. Te caut eu, nu ma cauta tu.

Cu drag,

nimic al tau aici

P.S.: E mai bine sa fi invins acolo unde victoria e pagubitoare.

Cand a primit scrisoarea de la ea, nu s-a mirat foarte tare el.

-Dragostea este un joc în doi pe care îl pot câştiga amândoi.(Isi spuse el) Asa vrei sa joci? Bina, asa vom juca. Vei da un dublu inteles capriciilor tale si vei veni dupa mine. Asteapta doar si ai sa vezi. O sa regreti!


Si leapsa de la Manu. 5 lucruri din copilarie de care mi-e dor:

  1. Tin minte cand eram mititica mergeam la bunicu acasa duminica. Si cum intram pe usa ma asteptau pe frigider 100 de mii(10 lei) sa ma duc sa imi iau o ciocolata, un suc si „altceva dulce”. Acum, am crescut. Banii se duc pe factura  de la telefon si alte chestii de astea.
  2. Chiar daca pare ciudat pentru ca sunt fata, mi-e dor sa ma joc fotbal pe terenul din spatele blocului:))
  3. Bomboanele cu calciu si sucurile la dozator. Era un alt lucru pe care se duceau banii cand eram mititica:D
  4. Sa joc sotron sau campionatu /elasticul / tara ,tara vrem ostasi / tarile/volei in parcare/ratele si vanatorii/de-a v-ati ascunselea/telefonu fara fir sau american/ chestia aia cu pasii de furnica, de urias si etc(nu stiu cum ii zice, am un lapsus)/ .
  5. Sa nu am net/comp/orice altceva ce m-ar putea tine in casa. Pot sa zic ca in lipsa acestora, am avut o copilarie frumoasa:X

Leapsa mai departe la MarianCristina & Alex si atat.

Anunțuri