[bulina]

Am fost la Tecuci si le-am dat la… . 26-13. Noi am inceput in fortza cu un 5-0 transant. Face una de la ele „Hai ma sa ne concentram ca vreau sa le dau maxim”. And I mean : No sh!t?:))

[bulina]

Chiar am vrut sa nu injur sau sa lovesc meciu asta. Dar ele au inceput cu impinsu, tinutu de maini s.a.m.d. Si am fost nevoita sa incep cu datu picoarelor si asa mai departe. Pentru ca daca ma provoci, raspund. Daca stai cuminte, te las in pace.

[bulina]

Baietii de la Tecuci, foarte ospitalieri.Intrau peste noi la dus..in vestiar. Nici un stres. De altfel ce, nu au mia vazut? Lasand la o parte ironia si sarcasmul pe care il aveau, unul de la tecuci a zis „Bravo!” la sfarsitul meciului. Parea char sincer. Il apreciez. Pe ce care strigau „ooo..bravo 12, 4…  e bine dar mai aveti de invatat” ii salut si fac o plecaciune. Recunosc ca azi am jucat cam greoi. Trebuia sa v-o dam cu 30.

[bulina]

Tipu care a stat in poarta la inceput era simpatic:))

[bulina]

Am facut cu mana la taximetristi:))

[bulina]

Centrul Tecuciului seamana cu periferia Galatiului numai ca au un Altex.:|

[bulina]

Ii pare rau dar returul nu se mia joaca avand in vedere ca si-au dat seama. Nu au sanse sa ne bata si chiar daca ne bat nu o fac la diferenta mai mare de 13 goluri.


Reclame