Chiar dac e cu intarziere. Muza mea zilnica(ce de altfel a reusit azi sa sparga unul dintre multele doua televizoare din casa, lasandu-ma in paguba adica doar cu unul. Se anunta lupte grele pe front pentru telecomanda) a implinit 3 ani!

stefan_by_adina2005

Puiul asta este o alintatura si jumatate. Dar nu stiu cum as putea trai fara el. Ce motiv mai am eu sa nu ies in weekend si apoi sa ma plang ca nu ies destul afara? Ce motiv as avea eu sa nu imi fac temele(motiv plauzibil).  Pe cine as mai tara dupa mine in parc?

(Fesul acela nu este al lui. E al Ioanei de cand era mititica. Am sa ii fac poza si cu fesul lui ca sa fie mai shmecher:|)

Imi place cand merg pe strada cu el. Unele babe se uita ciudat („Are copil de la varsta asta:O! Tineretul din ziua de azi”) si altele sunt chiar placut impresionate(„Vai ce dragut!”). Unii soferi de maxi taxi imi spun doamna (as in „doamna, puteti veni in fata cu copilul!). E chiar placut sa te simti…doamna si nu ploada.(Va rog faceti traduceri libere:)) )

Imi place si mai mult expresia celor din jur cand spun „Daca mai urli te trimit la mama ta!”. Sunt total bulversati. Fratele meu este un ciorditor in toata regula. Ieri am iesit cu Ioana si Cristina si cu el. A avut ghija de noi bebe. A luat de la un alt copil fata de zahar si ne-a adus sa o mancam. Am pe cine sa ma bazez in viitor, asa-i?

Cum sunt eu asa o …vesnic nemultumita, as vrea sa ma plang de ceva. Si nu de meciul Romania-Serbia. Vreau sa ma plang de cerintele din manualul de romana. Nu stiu sa fac paralela intre Oda(in metru antic) si Maitreyi. Nu stiu. Sunt proasta si dati-ma in judecata dar eu nu stiu. Probabil o sa storc ceva din piatra seaca dar nu o sa iasa coerent. Deja imi plang de mila. Vin tezele. Modemu asta e supraincins. Deci v-am pupat. Nb si La multi ani fratelo!Ma gandesc sa scriu ceva despre mersul cu autobuzul:D. Dar doar ma gandesc.

Urla modemu. Pa.

Anunțuri