La Galati s-a inceput ieri, 20 iunie, Miscarea Reciclarea. Lasand la o parte ca ieri prezentatorul a fost…cum sa spun..jalnic si stresant, sa va spun cate ceva despre ce vroia el de fapt sa spuna. Miscarea reciclarea e un program national de educare a publicului larg in favoarea reciclarii.

“Cu toţii, instituţii şi indivizi, trebuie să ne asumăm un rol în asigurarea unui mediu mai curat. Fie că vorbim despre deşeuri simple, precum sticla sau hârtia, sau discutăm despre deşeuri complexe, precum frigidere sau televizoare lcd, există mecanisme pentru colectarea şi recilarea lor. Ministerul Mediului susţine programul Mişcarea de Reciclare şi crede în mesajul de conştientizare pe care îl transmite. Este momentul să ne preocupăm de calitatea mediului în care trăim şi să contribuim fiecare la acest proces de reintegrare în circuit a deşeurilor”, a declarat Ministrul Mediului, domnul Nicolae Nemirschi.

Se desfasoara activitati in 12 localiatati din cate am inteles: Galaţi, Sibiu, Iaşi, Cluj, Braşov, Craiova, Constanţa, Vama Veche, Costineşti, Mamaia, Timişoara şi Bucureşti. Urmatorul e la Iasi pe 27(sambata viitoare).

Printre trupele particpante se numara Sarmalele Reci, Timpuri Noi, Omul Cu Şobolani, Direcţia 5, Proconsul şi Bere Gratis. In Galati auu cantat doar Sarmalele Reci si Direcţia 5.

Mai multe pe site-ul acesta. O sa fie s un „later edit” cu poze amator de la concert.

Anunțuri