…abea cand alta femeie ii spune ca e frumoasa.  Invidia intre persoanele ce apartin sexului frumos este atat de mare incat abea cand o femeie ii spune alteia ca e frumoasa, chiar nu mai e nimic de comentat.  M-a intrebat cineva :”Dar daca ii spun mai multi barbati?” Si in aceasta privinta sunt sceptica. Barbatii pot avea si alte intentii. Si da, toti. Ma rog, si femeia poate avea si alte intentii dar probabil este si aceea o onoare sa iti zica o lesbiana ca esti frumoasa. Nu garantez pentru ca nu mi s-a intamplat.

Dar un barbat cand este frumos? E o vorba din batrani care spune ca barbatul terbuie sa fie oleaca mai frumos ca dracu’. Dar eu cred ca un barbat  este frumos cand poate sa faca o femeie sa se simta frumoasa, fara sa ii lase ocazia sa se indoiasca. Cel mai bun mod de a intelege e sa coboram pe strazi.

Caz: O fata trece pe langa un grup de baieti. Putin probabil sa nu comenteze cineva (pentru ca asta e mentalitaea la noi). Poate fi el si Brad Pitt, daca nu scoate ceva interesant pe gura, tot ratat ramane. Pe cand altul mai modest, daca stie cand sa se opreasca si ce sa spuna, are de 10 ori mai multe sanse.

Sa zic asa, parerea mea.

L.E.: Si da, stiu ca a murit ala. Dar nu mai fiti ipocriti oameni buni. Nimeni nu mai asculta. Singurul lucru pe care il stiti de la el e dansul lui moon walk si ca era pedofil. Jesus. Nu, nu a dat Steaua gol cu Barca deci nu mai dati atatea massuri.

Reclame