Din punctul meu de vedere, in acest anotimp in care pana si pasarile migratoare migreaza din Romania pentru ca este prea cald, singurul loc unde te poti refugia este Vama Veche Siberia. Cu o densitate a populatie de 3 locuitori pe km^2 nu cred ca veti intampina probleme de comunicare in ceea ce priveste limba. Nu cred ca veti avea prea mare parte de comunicare de altfel.

Un climat dur a limitat dezvoltarea şi creşterea în populaţie a Siberiei. Regiunea prezintă resurse naturale în abundenţă, inclusiv multe minerale, vaste resurse de petrol, păduri bogate şi teren propice agriculturii în sud-vest. Însa iernile sunt lungi şi amare. Gheaţa şi zăpada acoperă mai toată regiunea pentru aproximativ şase luni din an. Temperaturile pot coborî sub -68°C. Majoritatea apelor de coastă, lacurile şi râurile îngheaţă pentru o bună perioadă din an.

Ce poate fi mai bun de atat? Sincer! O tara de orase goale, sa ne mutam cu totii la mare (departare de casa=>Siberia). Si vorbesc despre siberia asta, nu Cealalta Siberie.

Deţinând recordul pentru cea mai scăzută temperatură, -71.2°C, Oymyakon este cel mai rece oraş de pe planetă.

Uite, am si destinatia. Oymyakon! Deci…Bagaje toata lumea!

Anunțuri