Si tie ti se pare ca visele tale se leaga atat de mult cu realitatea incat nu au cum sa nu insemne ceva? Este si normal. Fiecare dintre noi viseaza noaptea (sau cand viseaza) ceea ce il framanta in timpul zilei (sau cand nu doarme) si cauta astfel rezolvari.

De exemplu, sa va dati seama ca visele nu sunt numai acte de natura demonica sau raspunsurile date in timpul noptii de catre un creier bolnav, va puteti gandi la momentele in care snteti constienti ca visati. Nu este prea des dar se intampla. Stii ca este un vis si stii ca il poti controla asa cum vrei tu. E drept ca visele lucide apar spre dimineata (in jurul orei 6:30) si dureaza 2-5 minute. De asemenea este drept ca nu e obligatoriu sa apara. Cu toate acestea, e o mica dovada a faptului ca visele nu sunt date de cineva de sus.

Toate aceste conexiuni se fac printr-o logica specifica omului. Se fac legaturi intre date, evenimente, sentimente iar intuitia te poarta spre ceea ce crezi tu ca este un „semn”. Exista ramuri ale psihologiei care se ocupa cu descifrarea viselor. Visele sunt considerate a fi cele mai ascunse dorinte ale noastre, adanc implementate in subconstient. Aceste dorinte ies la suprafata doar prin vise pentru ca in mod normal constientul le-ar respinge.

Daca aveti vreo criza de personalitate sau nu va mai gasiti locul, ganditi-va ce ati visat aseara. Ast vreti sa faceti. Poate nu e ceva logic dar ala esti tu in adevaratul sens al cuvantului si daca nu ai un scop anume in momentul de fata , fa ca visele sa devina realitate. Acum eu sunt o persoana care nu prea stie ce vrea iar ce e in visele mele nu pot avea(asta e cert). Deci ce ma faaaac?

Anunțuri