Mai tentative esuate de oameni sanatosi, voi de fapt nu sunteti sanatosi! Nu mersul la bazin e o fiţa. Vezi femei de 40 de ani mai negre decat cei de 20. Bronzul face bine la piele(asta in cazul in care nu aveti probleme speciale). Lumea se bronzeaza de cand este ea. In plus daca nu esti vreun soricar de pestera sau vreun dragon netuns, vara iesi afara in tricou si pantaloni scurti(ca e cald in puii mei!). Dar cand e si mai cald si incepi sa treci la rochita sau ceva asemanator, arati ca dracu(asta daca dracu e tractorist).

Adevarata fiţă a anului 2009 se numeste alergatul. Ce-i drept este sanatos, este frumos, face bine la corp si va indemn pe toti sa faceti asta. Dar in p..usca mea nu va mai etalati suncile pe faleza cand toti se plimba.Daca alergi pentru a slabi inseama ca nu esti mandra de sunci=> de ce porti haine   menite sa le scoata in evidenta? Daca vrei sa alergi mergi ori dimineata-dimineata ori seara. Si inca o chestie: alergatul nu se face nici in bucile goale(pentru fete este observatia),  nici in blugi scurti, nici cu ochelari de aviator si categoric nu te opresti din 10 in 10 metri. Invitasem pe cineva care alerga pe faleza sa mergem la stadion pentru ca era evident ca eu as lua-o in fata si pentru a nu ne desparti, trebuia sa alergam in cerc. Replica: „Nu merg fata. Mai bine ma duc pe faleza. Si alerg si poate mai si agat ceva. Gandeste si tu mai optim. ” Q.E.D. si mi-am incheiat pledoaria.

Later Edit: Serginho e pe  cale sa castige o excursie la mare.  Are nevoie de voturile noastre … Intra te rog pe http://subiectiv.ro/random/sa-votam-cine-merge-la-mare/ si voteaza articolul „http://www.serginho.info/as-bea-un-ursus-la-mare/

mersi mult.

Anunțuri