Nu stiu cat de mult merita sa ajungi vedeta(ma rog…”vedeta” ) in ziua de azi. Tot ce vor face astia e sa isi bata joc de tine pe bani. Scurt si la obiect. Ei, jurnalistii de scandal, nu tin cont daca esti viu sau mort. Sunt doua cazuri care mie mi se par oarecum jenibile.

Primul este arhicunoscutul caz al lui Dolanescu, cu banii la saltea si cum avea el la indemana mereu 50000 de euro s.a.m.d. Nu cred ca merita facuta atata zarva pe baza acestei povesti. In primul rand e lipsa de respect fata de decedat. A fost un om care, in mod normal, a facut si bune si rele. E firesc sa gresesti. Dar s-o aduci la tv pe bucatareasa lui si sa incepi sa o intrebi cine calca si cine nu calca pe la el prin casa, care venea la ziua lui si care nu, mi se pare poveste trasa de par. Serialele tip Elodia prind la public doar asa…oleaca. Ni se aprnde beculetul la un moment dat. De crezut nu stiu ce sa cred. Nu stiu care merita banii, nu stiu care merita ce a mai avut el, nu stiu daca a avut ceva. Nu prea ma intereseaza asta. Ideea in sine ma deranjeaza. Astea sunt lucruri care trebuiau facute in liniste, zic.Fix acum o aud pe bucatareasa la tv cum povesteste aia ca Maria Ciobanu nu vroia sa ii faca ceai lu Dolanescu. *str8_face*

Alt exemplu: cazul divortului sotilor Crisan. Deci ma jur ca in viata mea nu am auzit O VORBA despre ei. Mie mi se par oameni de tinuta morala. Care aducea banii in casa si care toca ceapa, asta chiar nu e treaba publicului. Daca vroiau scandal si faima sunt sigura ca asta se auzea inca din timpul casniciei. S-a intamplat sa nu se mai inteleaga oamenii. Nu e nimic ciudat. La cateva zile au aparut poze cu Lucia Crisan langa un tip. Ce au facut idiotii? Era poza cu Lucia Crisan, tipul respectiv si nevasta lui. Pe nevasta au taiat-o din poza dar inca i se vedea o mana. Apar astia la tv, cei doi soti zic, si spun :Bai frate, stai asa ca nu-i asa. (ma rog, nu cu cuvintele astea ,dar ati inteles voi ca au negat stirea). Dupa atat timp sa mai pui in dezbatere o asemenea tema mi se pare deja sub nivelul demnitatii tare de puric retardat si marginalizat.

Tot ce fac ei e sa isi bata joc de munca ta si de daruirea de care ai dat dovada. Pai nu mai bine fac precum Aura Urziceanu si ma duc frumusel in America si cant, fara sa spuna nimeni nimic de mine? Dar asa se intampla. Suntem oameni, ce ne pasa.

Reclame