Dupa ce m-am explicat care e treaba cu femeile cand au anumite probleme mai avem de abordat multe teme.

Femeile au complexe de la toate varstele. Incepand de la adolescenta si pana la varsta a 3-a, femeile vor incerca mereu sa schimbe ceva la ele.

Cel mai des-intalnit complex este cel al greutatii si l corpului lipsit de forme. Asta e spus asa…generic. Daca ar fi sa detaliez, in aceasta lista se inscriu: sanii prea mici/mari, soldurile prea late, colaceii, fundul prea mic/mare  s.a.m.d. De asemenea un alt factor care poate aduce complexe este celulita. Acum sa le luam pe fiecare in parte:

Sanii prea mici induc multor femei ideea lipsei de feminitate si asta probabil pentru ca barbatul/prietenul ei se uita in reviste la femei cu sanii mari. De altfel nu stiu cati dintre voi o inghitit pe aia cu „Vreau sa fiu frumoasa pentru mine” pentru ca, in fond, tot barbatii stabilesc „ce se poarta” in materie de femei. Asa e si cu sanii prea mari. Cand incerci sa iti alegi bluze care sa te incapa perfect iti e cam greu pentru ca in jurul taliei hainele te vor face grasa. Iar daca nu, nu iti vin in zona sanilor. Acest lucru poate afecta si relatiile pentru ca femeile devin destul de inhibate.

Soldurile prea late nu iti permit sa ai talia aceea de viespe mult-visata. La fel si celulita sau colaceii care nu iti permit sa te imbraci cu ce iti convine.

Un alt complex il reprezinta inaltimea. Se stie ca femeile inalte atrag mult mai usor atentia barbatilor ce se lasa purtati de…instincte(formulare atipic de politicoasa pentru mine). De aceea majoritatea modelelor trebuie sa aiba peste 1,75. Acest lucru implica mai multe dezamagiri pentru femeile inalte decat pentru cele mai scunde.

Psihologii francezi propun exercitii de dans in care femeile sa-si poata antrena eleganta. Educarea delicatetii gesturilor, pasilor, ca si felul de a privi si a zambi este un pas important in a capata incredere in autoaprecierea frumusetii in ansamblu.

Anunțuri