Cica trebuia sa facem ore scurte sau sa nu facem ore deloc pentru ca nu era apa in tot orasul. Dar noi suntem liceu de prestigiu si facem ore. Pentru ca asa suntem noi, mai smecheri.

Azi au jucat CSS Galati-(nu stiu daca sunt CSS sau LPS) Braila. Scor:23-29. Mai mult noroc in retur. Dar este amuzant pentru ca…

…pentru ca portarul de la Braila e caraghios. Mane, scuze…dar esti caraghios. In ceea ce ma priveste, tipul se credea un fel de Ghilgames al brailenilor. Pentru cei ce nu cunosc:

Ceea ce este fundamental în mitul lui Ghilgameş se poate numi drama existenţială a omului, lupta lui cu forţele oculte şi perspectiva înfrângerii lor, raportul cu femeia şi raportul de prietenie între oameni, teama de moarte şi setea de nemurire; paralel, mitul rezumă alegoric istoria devenirii şi destinul oamenilor ca societate: vânătoarea, păstoritul, civilizaţia urbană, constituirea statului arhaic, catastrofele cosmice, marile întrebări ale gândirii.

El era salvatorul zilei. Dupa fiecare minge care se izbea de el(pentru ca nu prea facea mare efort, el fiind PRACTIC cat poarta) tinea mainile in aer gen…1 minut. Caterinca-caterinca…dar nu stiu de ce am impresia ca tipul chiar lua in serios toata treaba aia. Nu sunt eu mare observator dar cred ca tinea mainile ridicate mai mult cand erau ai nostri in aparare…decat cand erau in atac. Apropo…stiti cu cine semana? Semana cu Lene Rantala cand era aroganta. Sfat: tipu, take it slow!

Anunțuri