Nu stiu daca ati intrat vreodata pe unitisubtricolor.ro dar va spun eu ca ar trebui.

Sa va explic, baietii astia vand niste cduri cu 10 lei cu muzica patriotica sa-i zicem. Muzica este hip hop si ideea principala e ca Moldova si Romania au fost surori din totdeauna, deci, de ce sa nu se uneasca? Banii de pe CD-ul asta ajung la un liceu de romani, din Tiraspol.

Cel mai mult au avut de suferit elevii de la „Lucian Blaga“ din Tiraspol. Miliţienii regimului separatist au luat cu asalt clădirea liceului cu numele poetului care a scris despre „corola de minuni a lumii“, confiscând toate bunurile din incintă (mobilă şi arhive). Părinţii copiilor au fost ameninţaţi şi şantajaţi pentru a-şi înscrie odraslele la o instituţie de învăţământ cu predare în limba rusă. Mijloacele de propagandă ale regimului separatist i-au prezentat pe profesori şi pe elevi drept „fascişti şi terorişti, viitori asasini“.

Deci, cumperi un CD cu 10 lei si ajuti niste copii nevinovati. Singura problema este ca nu o sa primesti CD-ul decat cand sunt minim 1000 de comenzi si o sa dureze ceva, ca nu prea multi platesc CD-uri si sunt de acord sa afle dupa, ce muzica va fi pe el. Tot ce stim e ca e hip hop patriotic. Pana acum stim si ca Nimeni Altu’ – Fii ai bravilor soldati si Vama de Est – Basarabia Pamant Romanesc vor fii pe cd, restul de 12 melodii… vom afla.

Sincer, mie Nimeni Altu’ imi place, dar de Vama de Est nu am auzit pana azi si nici nu pot sa zic ca e o trupa grozava din cate am ascultat, dar totusi comand CD-ul, ca ajut niste copii.

AI SUFLET, COMANDA SI TU, ACUM. (pura curiozitate: lasati comment cei interesati, si fiti sinceri!)

 

Anunțuri