Unii spun ca a facut parte din acea categorie a sirenelor, ielelor, ondinelor.Avea ceva aparte.  Era o femeie care din crestetul capului si pana in varful picioarelor iti sugera cuvantul „sex”. Probabil va interbati de ce scriu despre ea. Ideea e ca mie mi se pare un caracter demn de admirat.Ce admir la ea? Puterea de a infrunta greutatile si de a face compromisuri. Din cauza lipsei de posibilitati materiale, Marilyn a trebuit sa pozeze nud pentru un calendar al fotografului care a descoperit-o.  Totusi, a reusit sa seduca personalitati ilustre ale vremii.  A avut la picioare orice barbat isi dorea. Sa nu uitam ca ea este cea care i-a sedus(daca putem spune) pe fratii Kenedy.

Desi multi vor spune ca e o femeie usoara, a urmarit niste principii: nu a iesit cu nici un barbat care nu a atras-o desi stia ca asta ar putea sa o ajute in cariera ei. A muncit foarte mult pentru a demonstra tuturor ca este o actrita serioasa iar prima ei aparitie pe ecrane a ridicat publicul in picioare. Nu era doar o vedeta de carton, era o personalitate. Drept dovada a ramas in mintile tuturor ca fiind un simbol al senzualitatii, un suflet de copil intr-un corp de femeie.

Probabil multi s-au obisnuit sa scriu mai mult despre complexele femeilor. Totusi fiecare dintre ele are un stil anume de a seduce. Modul in care te priveste in ochi cand iti vorbeste, modul in care te imbratiseaza, modul in care se alinta, felul in care desi nu vrei sa ii cumperi ceva tot te convinge, cum te ajuta, cum te intelege sau daca nu…macar incearca tin de capacitatea fiecarei femei de a se face placuta.  Atentia pe care ti-o acorda te face sa crezi ca e numai a ta.  Sunt de parere ca fiecare femeie ar trebui sa stie sa isi puna in evidenta calitatile atat fizice cat si psihice. Tine , daca nu de caracterul ei, macar de respectul de sine pentru ca o femeie trebuie ,in primul rand, sa se respecte ea insasi pentru a fi luata in serios de ceilalti.

Reclame