Un film pe care l-am vazut aseara pe Hallmark si am ramas impresionata. Este o drama care pe mine m-a tinut cu sufletul la gura. Alice, o femeie de treizeci si ceva de ani, plina de viata si fericita, nu isi gasise insa pana la acea varsta dragostea adevarata. In ziua aniversarii ei la barul unde se sarbatorea evenimentul se arata un tanar, Leo, care va reusi sa o faca pe Alice sa se indragosteasca de el.

Leo insa nu este ce pare a fi. A crescut in Liverpool alaturi de o mama denaturata si un tata vitreg care nu l-au iubit. Toata perioada copilariei a trait cu ideea ca tatal natural era un american care traia pe o strada larga intr-o casuta mica si alba si care avea pieptul plin de decoratiuni date de insusi presedintele. La moartea mamei sale apare insa adevaratul tata, un betiv notoriu. Fiind la varsta adolescentei, manat de repulsie, Leo isi omoara tatal.El va ramane cu sechele psihice si nu va mai reusi sa iubeasca pe nimeni.

Tanarul se inhama la o munca acerba si ii renoveaza intreaga locuinta lui Alice. Ea insa vroia pe cineva sa o iubeasca ceea ce Leo nu putea sa faca. Dorind o casa doar a lui, Leo incepe incetul cu incetul sa o omoare pe Alice cu pastile si alcool. Pe tot parcursul filmului se poate observa repulsia pe care o are Leo fata de Alice. Spre final el o duce intr-un loc romantic unde incearca sa o ucida. Alice insa reuseste sa supravietuiasca. El insa insista sa isi duca la capat planul si se duce la spital dupa ea. Aici eroina(daca ii putem spune asa) gaseste puterea de a terce peste dragostea ce i-o purta si il ucide. Dupa recuperare ea isi incepe iarasi viata de odinioara.

Nu pot reda exact emotiile pe care le simti vazand acele scene. Filmul merita vazut.

 

Reclame