Nu stiu daca v-ati intrebat vreodata cine e cel mai bine platit fotomodel din lume. Eu m-am intrebat abea astazi iar raspunsul a fost : Gisele Bundchen. Sa va faceti si voi o idee, tanara a reusit sa castige in 12 luni 35 de milioane de dolari. Initial trebuia sa fie volleyballista de performanta. Sau cel putin asa isi dorea.

Naomi Campbell a afirmat: „Kate Moss is obviously a supermodel but, after Gisele, I don’t think there’s been one.”

Multi spun ca frumusetea e trecatoare. Cu asa o avere, poate sa treaca si maine. Tot s-ar descurca sa traiasca. Si ganditi-va ca e mult mai mult de atat. Asta e doar suma castigata pe 12 luni.

Multi spun ca a fi model se rezuma la a arata bine. Eu spun ca ai nevoie si de o anumita tinuta. Pana la urma esti imaginea unor firme sau a unor creatori de renume. Trebuie sa fii o lady. Trebuie sa depasesti acea limita a artificialului la care raman unele domnisoare ce probabil au potential. Asta am vrut sa subliniez si prin afirmatia lui Naomi Campbell.

Ce am vrut sa subliniez este ca frumusetea este un atu care nu trebuie criticat. Modelingul este si el o industrie ce trebuie tratata ca atare.

Reclame