Pfff… Doamne ce s-a mai schimbat platforma asta de cand nu am mai intrat pe ea. E mai bine de un an de cand nu am mai sters-o de praf. Nici nu mai stiam parola:)). Nu-mi vine sa cred cate am pierdut. De fapt daca stau bine sa ma gandesc au trecut mai bine de doi ani ca nici in clasa a 12-a nu am fost activa. Doamne ce mult v-ati schimbat si voi. Doamne, ce mult m-am schimbat si eu. De mi-as fi facut cate o poza in fiecare zi as fi facut un filmulet sa vedeti cum trece timpul.

Eu… Eu sunt deja anul II la facultate la Inginerie Medicala, Poli Bucuresti. Am zis sa fac ceva si cu viata mea ca e singurul lucru primit de la mama si ar fi cazul sa il fructific. Am lasat netul deoparte si am zis sa mai incerc si pe propria piele niste experiente mai… diverse(sa le zicem). Cea mai interesanta de pana acum este viata de la camin. Fara mama si fara tata, fara frati fara surori, clar fara gradinari cu flori (ca nu ne permitem gradina din salariul de student… nu ne permitem nici sa avem o floare in camera ca saraca se tranforma in scrumiera si nu vrem asta. Promovam chestii ECO).

Ca sa vad daca sa mai scriu… mai e cineva pe aici? Mai intereseaza pe cineva?:)) Raise your hand ca nu mai vreau monolog!:D

Mai am cateva zile si ma intorc la ceea ce a devenit viata mea. Primii 7 ani sunt grei pan-oi trece-n anu’ 3… Ba baiatule… Grea e viata. Urat sentimentul cand intri in camin si vezi jos afisat ca a venit de plata pe luna trecuta. Dar si mai urat este sa nu fie afisat si sa stii ca bin doua luni de plata una dupa alta. Dar cel mai trist e cand nu ai mai fost de doua luni acasa si te uiti in frigider. Toate chestiile alea de pe Facebook cu „viata de student” si „studentu’ ardelean” is adevarate. Si eu credeam ca sunt fabule dar, bai, nu e asa!

Ati spune ca magia s-a cam dus si am devenit mai pragmatici. Da, am devenit mai … strangatori in ceea ce priveste banii de mancare (si mai risipitori in ceea ce priveste banii de distractie) dar magia e tot acolo. Am alte povesti pe care sa le spun acum dar mai intai vreau sa ma asigur ca nu sunt singura pe aici (cri…cri…cri… se aud greierasii:)) )

Reclame